Sim Only abonnement

Sim Only abonnement

Wat is zo goed aan een Sim Only abonnement? Het belangrijkste punt is dat Sim Only abonnement aanzienlijk goedkoper in vergelijking met abonnement met een telefoon toestel. Nadeel is dat je moet een telefoon hebben om gebruik van kunnen maken. Ben je gelukkig met je huidige toestel of kan je permitteren een telefoon apart kopen dan moet je zeker voor een Sim Only gaan. Maar zit je krap bij de kas en heb je geen telefoon of wil je een andere heel dure toestel hebben dan zou ik toch overwegen om een gewone telefoon abonnement af te sluiten.
Hoe moet je onze vergelijker gebruiken. Het is zeer gemakkelijk. Schuif in iedere geval schuifbalk van abonnementsprijs tot gewenste waarde (het is om aan te geven wat je maximum kwijt wil). Daarna kan je alle optionele details toevoegen zoals Minuten, SMSjes en of Internet. Tevens kan je nog Provider selecteren en Abonnementsduur. In wezen kan je je eigen abonnement gewoon samenstellen in een mum van tijd. Verkregen resultaten zijn ook nog aflopend of oplopend te sorteren. In prijs kolom zie je ook meteen of daar eenmalige extra kosten bij komen. Het is ook iets om rekening mee te houden. Veel plezier met onze Sim Only vergelijker

Sim only abonnement vergelijker

Sim only internet

Veel mensen vragen zich af of je met Sim Only abonnement ook internet kan krijgen. Ja het is beslist mogelijk. Sim Only internet abonnement is bij veel providers best voordelig af te sluiten. Vooral geschikt voor mensen die een nog nieuwe of goedwerkende smartphone hebben en niet willen betalen voor een dure abonnement. Vaak blijven mensen met een (te) dure telefoon abonnement zitten omdat ze bang zijn dat bij sim only geen internet zit en een smartphone zonder internet is natuurlijk niks. Onze vergelijker laat zien bij welke provider Sim Only internet meest goedkoop te vinden is.